Advertentie

De geschiedenis van Jane Doe

56

Gelezen 59 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 212 Favoriet 4 Recensies 7
Young adult Artikelen 4 Spots 6   Topics 0

Het leven in de saaiste stad ter wereld, Burgerville, wordt opgeschud als Jane Doe op de middelbare school verschijnt. Mysterieus, recalcitrant en eigenzinnig - Jane geeft niets prijs over zichzelf en haar verleden.

Geschiedenisfreak Raymond Green weet beetje bij beetje het vertrouwen van Jane te winnen, dankzij zijn kennis over de groene koeien van Burgerville, menselijke marmotten en nog meer nerdiness. Er ontstaat een onverbrekelijke vriendschap tussen Ray, zijn vampierfictieminnende vriend Simon Blackburn en Jane. Maar dan begint de geschiedenis Jane in te halen...

Een adembenemend debuut over de mooie, verschrikkelijke, wonderbaarlijke, lachwekkende en verdrietige waarheid van het heden, verleden en de toekomst.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
252
Uitgeverij
Uitgeverij Lemniscaat B.V.
Eerste editie
04 februari 2019
Laatste editie
04 februari 2019
ISBN
9789047711117
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door André van Broekhuizen
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (7)

Keuze van de redactie
Marloes Auteur

Jane Doe, maar dan anders

door: Marloes 1 like

Sommige verhalen gedragen zich als spinnen onder je huid. Ze krioelen, bezorgen je kriebels en zijn moeilijk te stoppen. De geschiedenis van Jane Doe is zo’n spin. De debuutroman van Michael Belanger bevat het indrukwekkende verhaal van Ray en Jane en laat de complexe wereld van mensen met...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De geschiedenis van Jane Doe

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.