Advertentie
d6219cd2b56d92d8ea6296788b0ec8c3

De geur van menselijkheid

4
Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Fantasy & SF Spots 1   Topics 0

Je reist in deze bundel af  naar een verre ringwereld en volgt ademloos de dilemma's van een man die een reddingscapsule vindt van ruimteschip de Excalibur, met daarin een duizenden absoluut-jaren oude vrouw die nog van de Oude Aarde afkomstig is. Geen wonder dat ‘Vrouwe van Excalibur’ de Paul Harland Prijs 2003 won als beste fantastische verhaal van het jaar.Jaap Boekesteins fantasie voert je mee naar een ringwereld waar mensen en anderlingen strijd leveren, naar een romantische dodenpreparateur op zoek naar de ideale neus, naar de Honden der Oorlog die de gebeten derde zijn in een oorlog tussen anderling en mensheid.Deze bundel bevat Jaap Boekesteins persoonlijke selectie van zijn vijftien beste verhalen. Je huivert als je de ijzersterke griezel uitleest, maar lacht al weer snel met zijn humoristische schelmenvertellingen. Elegante dark fantasy en grootse avonturen-SF maken je fantastisch feest compleet.

Genre
Sciencefiction & Fantasy
Uitgeverij
Meulenhoff
ISBN
9789073730458
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Door lezers

Scifi & Fantasy Café / Fantastisch Kort II
24 februari 2018 15 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Levenslustige genreverhalen van een Nederlandse meester

door: Johan Klein Haneveld 3 likes
Disclaimer: ik heb Jaap een paar keer gesproken op de 'terdoopbestellingen' van de Ganymedesbundels en heb een paar keer met hem in bundels gestaan ondertussen. 8. Wat heb ik genoten van deze bundel van Jaap Boekestein. Jaap toont aan een van de beste genreauteurs van Nederland te zijn, in elk...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook