Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Hitte van de hel
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 21 4 72 3 57 2 8 1 0
VN:

De hitte van de hel

158

Gelezen 185 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 105 Favoriet 4 Recensies 8
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 3   Topics 0

Als inspecteur Tommy Bergmann een zwaargewonde prostituee aantreft in een appartement in Oslo, voert zijn herinnering hem terug naar een zaak tijdens zijn beginjaren bij de politie. De verwondingen van de jonge vrouw lijken namelijk verontrustend veel op die van de slachtoffers van seriemoordenaar Anders Rask, een onderwijzer die in de jaren tachtig dood en verderf zaaide. Rask zit echter opgesloten in een van de zwaarst bewaakte tbs-klinieken van het land en kan dus de dader niet zijn. De moeder van een van de vermoorde meisjes leest in de krant over de zaak van de prostituee. Ze is er zeker van dat Rask, haar dochters toenmalige onderwijzer, ten onrechte veroordeeld is, en ze weet wie de echte dader is...

De hitte van de hel is het los te lezen tweede deel in de serie over de Oslose inspecteur Tommy Bergmann. Een duistere thriller die je meesleurt in iemands waanzin – maar is het die van het slachtoffer… of van de dader?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
Helvete ├ąpent
Serie
Tommy Bergmann (2)
Vertaald door
Carla Joustra Kim Snoeijing
Aantal pagina’s
368
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
Eerste editie
15 november 2016
Laatste editie
15 november 2016
ISBN
9789400507296 , 9789044975048 , 9789046170694
Boekinformatie wijzigen


Recensies (8)

Keuze van de redactie

Een ontknoping als een gemene tackle

door: Anne Terwisscha 6 reacties

In 1988 krijgt de kersverse agent Tommy Bergmann te maken met de eerste moordzaak uit zijn carrière. Het toegetakelde lichaam van de jonge Kristiane wordt in het bos gevonden. Haar moord lijkt er één in een serie te zijn, waar later haar docent Anders Rask voor wordt opgepakt.

Zestien jaar later...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De hitte van de hel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.