Advertentie

De kat die van achteren naar voren las, de kat die vreemde zaken at, de kat die in- en uitschakelde, de kat die de toon aangaf

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
De sympathieke journalist Jim Qwilleran beschikt onmiskenbaar over speurderstalent, maar dat doen zijn Siamezen Koko en Yum Yum ook... Jim ontdekt het juiste spoor. Maar de intelligente katten zorgen steeds voor de clou.

Dit boek bevat 4 boeken in 1 band:

1. De kat die van achteren naar voren las - Jim Quilleran raakt in opdracht van zijn krant verzeild in de wereld van de schone kunsten, maar merkt al snel dat veel in dit wereldje slechts schone schijn is: een galeriehouder wordt doodgestoken, vrouwelijke naakten worden kapotgesneden en een mes wordt vermist..

2. De kat die vreemde zaken at - Wanneer Jim de redactie van een pretentieus tijdschrift over binnenhuisarchitectuur op zich neemt, ontdekt hij meteen dat hij niet thuis hoort in dit milieu . dan krijgt hij ook nog te maken met diefstal, prostitutie en moord. Iets of iemand zit hem dwars..

3. De kat die in- en uitschakelde - Als Jim besluit een reportage over Junktown te schrijven raakt hij niet verzeild in een milieu van drugsdealers, maar in een toevluchtsoord voor handelaren in antiek.Wanneer een mysterieuze val een plotseling einde maakt aan de carriere en het leven van een van de Junktowns meest vooraanstaande burgers, is Jim ervan overtuigd dat het geen ongeluk kan zijn.

4. De kat die de toon aangaf - Om nu eindelijk eens die belangrijke roman te schrijven, besluit Jim langdurig verlof op te nemen. Hij mag het buitenhuisje van tante Fanny gebruiken. Maar hij is er nog niet met zijn katten gearriveerd of er gebeuren rare dingen: 's nachts klinken er voetstappen op het dak en de dorpsbewoners gedragen zich opmerkelijk geheimzinnig ...
+


Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
748
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
01 januari 1998
ISBN
9789051082500


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: De kat die van achteren naar voren las, de kat die vreemde zaken at, de kat die in- en uitschakelde, de kat die de toon aangaf

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.