Cover Paul De Bruyn - De laatste stap
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 8 3 12 2 2 1 0

De laatste stap

23

Rank 130 Gelezen 23 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 43 Favoriet 1 Recensies 14
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 1   Topics 0   Leesclub

Wanneer het lichaam van een man wordt gevonden in de Hobokense Polder beseffen commissaris Eric Michiels en zijn team meteen dat dit geen gewone moord is. De manier waarop hij is toegetakeld doet vermoeden dat het om extreme haat of een rituele moord gaat. De vermoorde man was een vereenzaamde en verbitterde leraar die een conflict had met een leerling, maar al snel blijkt dat hij vroeger journalist was en dat hij op zoek was naar een grote zaak. Een ex-collega had hem verteld dat zij gedwongen was tot een schijnhuwelijk, maar nog voor de politie haar kan ondervragen, wordt ook zij vermoord teruggevonden. Michiels en zijn team staan voor de moeilijkste zaak waar ze ooit mee te maken hebben gehad.
 
Rassenhaat, extreemrechtse groepen, verbittering en afgunst, maar ook liefde, schoonheid en humor: wervelend geschreven whodunit waarin je de gonzende hartslag van een stad voelt.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
280
Uitgeverij
Manteau
Eerste editie
27 mei 2022
Laatste editie
31 mei 2022
ISBN
9789022338674


Boekinformatie wijzigen


Recensies (14)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De laatste stap

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.