Advertentie
De maan en jij

De maan en jij

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
De situatie zoals deze nu is, is dat we niet meer in verbinding staan met onszelf. Dit zie je terug in de harde cijfers van mensen met een depressie en een burn-out. In Nederland alleen al maken circa 546.000 volwassenen per jaar een depressieve periode door. Daarbij staan we niet in één lijn met onze natuur. Zo hebben we nog maar weinig groen, staat het Amazone-regenwoud jaarlijks deels in de brand en kampen we met een vleesindustrie die miljoenen levens kost. De verbinding met anderen is ook verdwenen. Oorlogen, opmerkelijke wereldleiders en de dagelijks verspreide haat op internet zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. Kortom: de verbinding met onszelf zijn we gaandeweg verloren en daardoor ook met alles om ons heen.

Met het Maan en Jij boek krijg je handvatten mee om weer in verbinding te komen met jezelf, onze planeet en anderen. Het maan en jij boek bestaat uit twee delen. Een E-book met alle theoretische kennis en een werkboek met alle praktische toepassingen. Het enige wat jij hoeft te doen, is stil te staan en je ogen te openen.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Esoterie algemeen
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
22 januari 2020
ISBN
9789402149098
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic