De magische dief
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De magische dief

0

Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 5 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Er is maar één kans om de magie te redden..

Starfell staat een enorme ramp te wachten. De strijd tegen Silas, de tovenaar die alle magie wil stelen voor zichzelf, is nog lang niet gestreden, maar hoe kan Willow ook maar iets doen nu ze haar eigen magische gave kwijt is?

Met de hulp van haar vrienden reist de jonge heks af naar het Nach-gebergte. Daar hoopt ze de Kriegel te vinden, een machtig beest van wie wordt beweerd dat hij alles wat verloren is kan teruggeven… maar wel tegen een flinke prijs. Het is een missie vol gevaren, maar opgeven is geen optie… niet nu alle magie van Willows wereld op het spel staat.

Dominique Valente is geboren en getogen in Zuid-Afrika, maar woont tegenwoordig in Suffolk met haar man en hun honden, Fudge en Frankie. Als twintiger had ze nog een baantje als journalist, maar nu vult ze haar dagen met dromen en schrijven over chagrijnige monsters, gevederde draken en magie.

Sarah Warburton studeerde illustratie aan de universiteit van Bristol, en maakte al tientallen boeken. Ze woont samen met haar man, twee kinderen en een humeurige cavia.
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Eerste editie
26 september 2022
Laatste editie
26 september 2022
ISBN
9789048319121


Boekinformatie wijzigenReacties op: De magische dief

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken