Advertentie
De man die zijn broer doodde

De man die zijn broer doodde

5
Rank 4004 Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
‘Brew’ Axbrewder probeert met drank zijn problemen te vergeten. Het heeft hem zijn detectivevergunning gekost, zijn zelfrespect en zijn familie. Soms pakt hij zijn oude werk weer op, na aandringen van Ginny Fistoulari, een taaie, capabele privé-detective met een zwak voor hem.

Brew en Ginny hebben de stilzwijgende afspraak dat zij hem nooit uit de kroeg haalt – dus als ze dat toch doet, begrijpt hij dat het goed fout zit. En dat klopt: zijn dertienjarige nichtje wordt vermist en de politie lijkt niets te ondernemen.

Brews onderzoek wijst al snel op een verband met andere vermiste meisjes die later dood werden teruggevonden. Brew worstelt met een zware kater en heeft grote moeite om van de drank af te blijven. Desondanks is hij vastbesloten zijn nichtje te vinden, voordat het te laat is...
Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Pockets spanning
Oorspronkelijke titel
The Man Who Killed His Brother
Vertaald door
Marcella Houweling
Uitgeverij
Luitingh
Laatste editie
22 januari 2008
ISBN
9789024551361 , 9789021006352
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

De man die een goed boek las

door: Jeroen Beghin 1 like
Enig zoekwerk op het internet leert ons dat Stephen Donaldson vooral bekendheid verwierf als fantasy-schrijver, met onder andere De kronieken van Thomas Covenant. Wat mij persoonlijk beter bevalt, is dat Donaldson ook thrillers schrijft. Het eerste deel van een reeks rond privé-detective Mick...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook