Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De Misleiding
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 9 2 10 1 0

De misleiding

20

Gelezen 20 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 18 Favoriet 0 Recensies 8
Thrillers & Spanning Lijsten 1   Topics 0

De beroemde actrice Romy Schatz en het aanstormend talent Evi Valentura zijn voor filmopnames op het eiland Corsica. Samen met de rest van de filmploeg verblijven ze in een vakantiepark van de Corsicaanse miljardair Jean-Pierre Paoli. Hij woont op een van de mooiste plekjes van het eiland en stelt zijn villa ter beschikking voor een party, waarop niet iedereen welkom is.
Antoine, de manager van het vakantiepark, verdenkt zijn baas Paoli van duistere praktijken en wordt daarin bevestigd door een onderzoeksjournalist van de regionale krant. Paoli blijkt een belangrijke schakel te zijn in de totstandkoming van de film. Hij is bereid geweest er vijf miljoen in te investeren, maar krijgt daar ook iets voor terug. Maar wat? Als na een rustdag in het filmproces de regisseur niet komt opdagen, breekt er paniek uit. Komt de film in gevaar, of is er misschien meer aan de hand? Waarom verzwijgen sommigen de waarheid?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Uitgeverij
Books & Butterflies
Eerste editie
14 juni 2022
Laatste editie
14 juni 2022
ISBN
9789464661026


Boekinformatie wijzigen


Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De misleiding

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken