Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De moedercode
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 11 3 15 2 9 1 4

De moedercode

44

Gelezen 45 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 55 Favoriet 0 Recensies 27
Thrillers & Spanning Artikelen 3 Lijsten 2 Spots 4   Topics 0   Leesclub

Het is het jaar 2049. Een team van wetenschappers in de VS moet ervoor zorgen dat de mensheid kan overleven op een steeds vijandiger wordende aarde. Hun pogingen mislukken en hun laatste redmiddel is een plan om genetisch gemodifi ceerde kinderen in de cocons van grote robots te plaatsen. Daar worden ze ‘uitgebroed’, geboren en opgevoed door deze machines, die geprogrammeerd zijn volgens de laatste inzichten op het gebied van kunstmatige intelligentie. In 2054 wordt Kai geboren in het woestijnlandschap in het zuidwesten van de VS. Zijn enige gezelschap is zijn robotmoeder, Rho-Z. Deze robot bezit de kennis en het instinct van een menselijke moeder, verpakt in stevige hardware, als bescherming tegen aanvallen. Rho-Z voedt Kai op, beschermt hem en leert hem te overleven. In een poging te begrijpen hoe de wereld er vroeger uitzag, gaan ze op zoek naar andere kinderen. Kai ontdekt een paar wetenschappers die de tijd hebben overleefd en die onderdeel zijn van het regeringsteam dat hem heeft gemaakt. Hij komt erachter dat in de tijd dat de kinderen volwassen werden, ook hun robotmoeders veranderden. Het team dat Kai en zijn moeder maakte, is ervan overtuigd dat ze hem maar op één manier kunnen redden: door zijn moeder te vernietigen.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Vertaald door
Joost Zwart
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Karakter Uitgevers B.V.
Eerste editie
20 april 2020
Laatste editie
21 april 2020
ISBN
9789045217581 , 9789045217680
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door André
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (27)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De moedercode

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken