Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De nobele valsspeler

In De nobele valsspeler, het vierde en laatste deel in Evie Dunmore’s onweerstaanbare en succesvolle serie De vrouwen van Oxford, heeft Catriona Campbell behoorlijk wat aan haar hoofd: een noodlijdend landgoed, een academisch writer’s block en een spannende tijd voor de Engelse vrouwenrechtencampagne. Het laatste wat ze dus wil is gastvrouw spelen voor haar vaders (woest aantrekkelijke) collega. Natuurlijk droomt ze van de liefde, maar op dit moment gaat haar carrière voor.

Elias Khoury heeft op zijn beurt heel andere plannen op Oxford, en Catriona verleiden zou de sleutel tot zijn succes kunnen zijn. Maar zo makkelijk geeft ze zich niet gewonnen, en al snel komen zijn goed uitgedachte plannen in gevaar…

Ook dit vierde en laatste deel in Evie Dunmores verslavende Vrouwen van Oxford-serie is extra leuk voor fans van Netflix’ Bridgerton. Met opnieuw een sterke vrouwelijke hoofdpersoon, Evie Dunmores heerlijke geestige schrijfstijl én een onweerstaanbare romance!

‘Combinatie van de Bridgerton-serie en een steamy Pride & Prejudice.’ − Hebban.nl

‘Charmant, sexy, en je bent even in een totaal andere wereld.’ – Publishers Weekly

Toon details

Schrijf een recensie

Is De nobele valsspeler het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op De nobele valsspeler

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.