Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De oorlog van Juliette
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 2 3 1 2 1 1 0

De oorlog van Juliette

4

Rank 109 Gelezen 4 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 4
Feelgood   Topics 0

Vlak voor haar twintigste verjaardag wordt Juliette van Noer uitgehuwelijkt aan de Deense kroonprins. Haar vader beweert dat het koninkrijk alleen kan blijven bestaan als ze met hem trouwt en voor nageslacht zorgt. Maar is dit wel de enige reden waarom ze in het huwelijk moet treden, of verbergt haar vader iets voor haar?

Ondertussen breken er revoluties uit in grote Europese hoofdsteden. Er dreigt oorlog in Denemarken wanneer twee hertogdommen zich willen losrukken van het land.

Wanneer de Deense koning plots op mysterieuze wijze overlijdt, moet Juliette een ingrijpende keuze maken die de toekomst van Denemarken voorgoed kan veranderen. Ongewild wordt ze meegezogen in een verschrikkelijke strijd met hoge inzet.

+


Genre
Feelgood
Historische roman (populair)
Uitgeverij
Hamley Books (Bizzyby VOF)
Eerste editie
21 maart 2023
Laatste editie
21 maart 2023
ISBN
9789464661675 , 9789462666504


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De oorlog van Juliette

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.