Advertentie

De probleemleerling

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Op 19 oktober 2017 won Eduard Poot met het bedrijfsplan, ondergebracht in zijn afstudeerproject, de aanmoedigingsprijs voor de beste studentondernemer.
De ironie was dat hij veertien maanden lang de tanden stuk had gebeten met het afronden van zijn studie.
Zo kreeg Eduard vanuit de praktijk veel lof voor zijn ideeën uiteengezet in zijn scriptie, maar ontbrak het bij de opleiding aan de nodige erkenning. Dit alles leverde voor hem een hoop stress op. Bovendien had hij ook nog te kampen met zijn dyslexie wat niet bepaald in zijn voordeel werkte.
Soms was de samenwerking tussen Eduard Poot met docenten goed, maar meestal verliep deze stroef en pakte dit onwelvoeglijk voor hem uit.
Rekening houdend met de creatieve eigenschappen van Eduard was dit nogal vreemd. Wetende dat het onderwijs ernaar streeft om een creatieve professional te creëren.
Dit boek biedt een praktisch overzicht en is een relaas van zowel de negatieve als de positieve schoolervaringen van Eduard Poot. Het geeft inzicht in de ervaringswereld van een leerling die enerzijds als creatief en anderzijds als lastig wordt omschreven.
Met zijn eigen verhaal hoopt Eduard Poot anderen te inspireren om niet zomaar op te geven.
Genre
Non-fictie
Uitgeverij
Uitgeverij Aspekt B.V.
ISBN
9789463387521
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Was de auteur wel een probleemleerling?

door: Anneke 1 like
Bij het zien van de mooie cover van De probleemleerling van Eduard Poot weten diegenen die de auteur kennen, meteen dat het de auteur zelf is die op de cover staat. Hij straalt duidelijk van trots dat hij zover is gekomen, dat zijn pad niet altijd even makkelijk was en dan met name zijn schooltijd...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook