Advertentie
Territoria De ring van Andor

De ring van Andor

9
Rank 9636 Gelezen 10 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 16 Favoriet 0 Recensies 3
Fantasy & SF Artikelen 1 Spots 1   Topics 0
ALLES ZAL TOT EEN EINDE KOMEN

Een verwarde jongeman struint over een verlaten asfaltweg zonder enig idee wie hij is, of hoe hij daar is gekomen. Een reeks vreemde gebeurtenissen laten hem gissen naar de waarheid omtrent hemzelf en zijn verleden.
Dan krijgt hij een briefje onder ogen, dat het begin markeert van zijn zoektocht naar de waarheid: "56 Mainstreet. Calvany. De plek waar je de eerste keer bent gestorven... "

Ver weg, in Territoria, is het inmiddels vier jaar geleden dat de duistere godheid Tartaros werd bevrijd. Vrijwel niets of niemand is aan de gruwelijke wraak van de duistere krachten ontsnapt. De kleine groepen overlevenden worden opgejaagd en afgemaakt.
Cindy, Julia en Anna hebben zich bij ??n van die groepen aangesloten en doen hun best te overleven. Als ook hun laatste schuilplaats wordt overvallen door demonen en ze de kille wereld in worden gestuurd, komen ze erachter dat Tartaros het gemunt heeft op nog een wereld; de Aarde. En hij zal geen middel onbenut laten om er te komen.
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Uitgeverij
Zilverspoor
Laatste editie
06 augustus 2013
ISBN
9789490767310
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Lezerswaarderingen

5 3 4 5 3 1 2 0 1 0

Artikelen over De ring van Andor

  Meer artikelen

Door lezers

Scifi & Fantasy Café / Verhalenwevers #6 Soma's tweestrijd
27 augustus 2017 4 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (3)

DE RING VAN ANDOR DEEL 2 VAN HET TERRITORIA TWEELUIK

door: BookloverSaphira 1 like
Mijn eerste indruk: de cover van het boek heeft een andere stijl dan die van het eerste deel. Het boek komt nu meer over als een Young Adult in plaats van een Fantasyboek. Gelukkig ziet de cover er wel spannend uit en het goed en kwaad is duidelijk aanwezig. Het boek heeft een hoeveelheid van 205...

Een wervelend vervolg

door: Princess Marcella 1 like
J. Sharpe heeft een wervelend slotdeel geschreven van de tweeluik Territoria. Je volgt een aantal personen die je kent uit het eerste deel, De ketting van Amarath. Hoe is het hun vergaan in de afgelopen jaren onder de juk van de demonen van de god Tartaros. Hij schets een onthutsend en deprimerend...

De ring van Andor

door: Johanna Lime 1 like
Dit boek is het tweede deel van het tweeluik De kettingen van Amarath en De ring van Andor. Het verhaal gaat verder met de belangrijkste personages uit het eerste deel. De rol van Cindy blijft een groot vraagteken, er zijn allerlei beloftes gedaan en je vraagt je af wanneer er eens wat van uit zal...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook