Advertentie

De sleuteldrager

3

Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Junior Lijsten 1   Topics 0
Een magische saga van een meesterverteller

'Angst houdt het kleine koninkrijk Myr in haar greep. De wilde wikke woekert door het woud, en in de rivier houdt zich een monster schuil. De Gruwel slaat in volle hevigheid toe.'

Timeo is opgegroeid in het bos. Hij verlangt ernaar ooit de oude stad te betreden en deel uit te maken van het gezelschap van ridders en jonkers, maar hij weet dat dat onmogelijk is. Zijn ouders zijn de stad ontvlucht omdat de koning hen wilde doden. Niemand mag weten waar ze zijn.

Maar alles verandert als de Gruwel oprukt naar de stad. Timeo is de enige die Myr kan redden. Hij zal de sleutel die al tientallen jaren in zijn familie van vader op zoon wordt doorgegeven, naar de koning moeten brengen. En dat is nog maar het begin van zijn avonturen...

De sleuteldrager is een epische vertelling in de beste traditie. Timeo kan zich scharen naast Tiuri uit De brief voor de Koning en Frodo uit The Lord of the Rings.
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Uitgeverij
Uitgeverij Lemniscaat B.V.
Eerste editie
08 maart 2012
Laatste editie
08 maart 2012
ISBN
9789047704331


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: De sleuteldrager

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.