Advertentie

Sprookjes van overal

6

Gelezen 7 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0

In het derde deel van De sprookjesverteller vertelt meesterverteller en groot illustrator Thé Tjong-Khing spannende nieuwe sprookjes die van heinde en verre komen.

De spannende nieuwe sprookjes in De sprookjesverteller – Sprookjes van overal komen van heinde en verre: uit Scandinavië, Frankrijk, Italië en zelfs Japan. Zoals we van bekroond illustrator en meesterverteller Thé Tjong-Khing gewend zijn, is ook dit prachtdeel voorzien van beeldschone illustraties vol omineuze spanning en ironie. De (voor)lezers zullen op het puntje van hun stoel zitten!

Thé Tjong-Khing Thé Tjong-Khing is een groot illustrator en won naast de Max Velthuijs-prijs 2010 onder meer drie Gouden Penselen, een Zilveren Penseel en de Woutertje Pieterseprijs. Ook is hij een meester in het vertellen van verhalen. In de serie De sprookjesverteller herschrijft hij bekende sprookjes op een zodanige manier dat zelfs kleuters ervan kunnen genieten. 

+


Genre
Kind & Jeugd
Verhalen en sprookjes
Aantal pagina’s
136
Uitgeverij
Gottmer
Eerste editie
25 september 2018
Laatste editie
25 september 2018
ISBN
9789025770136


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Sprookjes van overal

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.