De stem van de stilte

Dakota Willink

USA Today Bestsellerauteur Dakota Willink presenteert een emotioneel aangrijpende, slapen-met-de-vijand dark romance. Dit standalone verhaal vol spanning houdt je gegarandeerd op het puntje van je stoel! Gianna Er is een bekende uitdrukking die ik mezelf elke dag voorhoud: wat ons niet doodt, maakt ons sterker. Mensen denken dat ik een idyllisch leven leid met mijn perfecte echtgenoot, maar ze weten niet wat er schuilgaat achter de façade. Net als de delicate blaadjes van de madeliefjes die hij me graag gaf, was ik gemakkelijk te verpletteren - gebroken, precies zoals hij me wilde hebben. Ik heb geleerd te accepteren wat er is, maar ik laat het me niet vernietigen. In plaats daarvan doe ik het enige wat ik kan om te overleven - ik vlucht. Derek Ik wist dat ze een verhaal had. Ik wist dat het waarschijnlijk geweld bevatte. Maar nooit had ik me de verschrikkingen voorgesteld die ze had doorstaan. Ik had zo lang gewacht en zij had zoveel meegemaakt. Ze was perfect imperfect, haar littekens gingen dieper dan haar huid. En toch kon ik niet anders dan dichterbij willen komen. Ze was sterk en er was schoonheid in kracht. Ik werd erdoor aangetrokken - aangetrokken tot haar.Ik wilde haar verschrikkingen uitwissen en haar iets nieuws geven om over te dromen.

Toon details

Schrijf een recensie

Is De stem van de stilte het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op De stem van de stilte