Advertentie
De stijd om Ga'Hoole

De stijd om Ga'Hoole

4
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 1 Recensies 0
Junior Spots 1   Topics 0

De dappere uilen van Ga’Hoole zetten hun krachten in om het uilendom te behoeden voor het kwaad dat hen bedreigt. Soren, Gyl e, Twilight en Digger gaan op zoek naar de Grote Ga’Hoole Boom, de legendarische plaats waar uilen worden opgeleid tot helden die het uilenkoninkrijk bewaken. Het viertal vertrekt op een queeste naar de mythische plek van waar elke avond uilen uitvliegen om nobele daden te verrichten. De tocht is lang en moeilijk, en als ze eindelijk bij de Boom aankomen, beseffen ze dat hun reis amper begonnen is en dat er grote uitdagingen op hen wachten. Maar als ze erin slagen om in de voetsporen van hun leiders te treden, zullen ze echte Ga’Hoole uilen worden – eerlijk, moedig, trouw en wijs. En dan is het hun beurt om het kwaad dat in het koninkrijk heerst te bestrijden…

Kathryn Lasky schreef haar eerste boek toen ze nog voor de klas stond als leerkracht. Ondertussen heeft ze al meer dan honderd fi ctie- en nonfictieboeken geschreven, waaronder de reeks De legende van de wachters. Ze houdt van uilen en heeft dan ook heel veel tijd besteed aan onderzoek naar hun gedrag en geschiedenis.

Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Vertaald door
Emmy Middelbeek
Uitgeverij
Manteau Jeugd
Laatste editie
15 februari 2014
ISBN
9789460413636 , 9789022329061
+

Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Scifi & Fantasy Club / Personages met pootjes
04 oktober 2017 22 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic