De supermarktsurvivalgids
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 14 4 22 3 7 2 1 1 0

De supermarktsurvivalgids

44

Gelezen 46 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 28 Favoriet 2 Recensies 4
Lijsten 1 Spots 2   Topics 0

Journalist, columnist en programmamaker Teun van de Keuken helpt je de beste keuzes maken in de supermarkt

Teun van de Keuken is de beste reisleider denkbaar voor de supermarkt: de afgelopen jaren heeft hij enorm veel kennis opgedaan over de voedselindustrie, en van die ‘insider tips’ kun jij nu profiteren. Van plofkip naar plakvlees, van pitloos naar slaafvrij en van ambachtelijke fabrieksproducten volgens grootmoeders recept, naar ‘handgekookte’ chips uit industriële ketel. Teun voert je langs de belangrijkste bezienswaardigheden op de afdelingen van de grootgrutter en vertelt je waar je de grootste gevaren kunt verwachten.

Deze gids staat boordevol praktische tips: waarom een goede voorbereiding voor een supermarktbezoek niet compleet is zonder lijstje, waarom je kleine kinderen altijd in het boodschappenkarretje moet vervoeren en vooral ook hoe je in de winkel de juiste keuzes kunt maken. Inclusief een handige les marketingtaal en een korte duidelijke cursus etiketlezen! Dankzij de Supermarktsurvivalgids hoef je nooit meer met onzinproducten thuis te komen.

 

Teun is bekend van het razend populaire televisieprogramma Keuringsdienst van Waarde, zijn vaste plek bij Jinek en zijn columns in de Volkskrant

+


Genre
Stripboeken
Literaire non-fictie algemeen
Humor
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij B.V.
Eerste editie
16 oktober 2018
Laatste editie
16 oktober 2018
ISBN
9789029092470 , 9789402311686


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De supermarktsurvivalgids

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken