Advertentie
De Taak

De Taak

17
Rank 190 Gelezen 18 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 47 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0

De Taak van Rob Pollack is een spectaculaire politieke thriller, geïnspireerd door de grootste Russische overheidsfraude uit de geschiedenis. De Europese ambtenaar Christine en haar collega Steffen worden naar Sint-Petersburg uitgezonden om de dood van een Russische advocaat in zijn gevangeniscel te onderzoeken. Een voormalig cliënt van de advocaat, de Russisch-Amerikaanse zakenman Zachov, lobbyt in Washington DC voor gerechtigheid. Hoe meer dirt over de Russische overheid naar buiten komt, hoe beter. Dan overlijdt een getuige onder verdachte omstandigheden en komt Steffen in contact met De Taak, een ondergrondse organisatie die zich met overheidscorruptie bezighoudt. Als daardoor de officiële missie in gevaar komt, heeft Steffen geen andere keus dan Christine alles te vertellen. Maar is deze informatie bij Christine wel in veilige handen? De Taak is een boek met internationale allures, vol vaart, plotwendingen en een intrigerend web van macht en grote politieke belangen.

Robert Pollack was partner bij een groot internationaal advocatenkantoor, en als parlementair advocaat adviseur voor de Tweede Kamer. Tegenwoordig is hij juridisch adviseur, mediator, schrijver en raadsheer-plaatsvervanger. De Taak is zijn thrillerdebuut.

Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
352
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Laatste editie
28 mei 2019
ISBN
9789026346019 , 9789026346026
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99 Bestel het e-book € 4,99
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:
NRC:

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Rusland is nog niet vrij

door Anne Terwisscha op 30-07-2019

Van de ene op de andere dag raakt de Russische zakenman Andrej Zachov al zijn bezittingen kwijt aan de staat, met als reden dat hij betrokken is bij criminele activiteiten. Hij weet te vluchten naar het buitenland, maar zijn advocaat Igor Mazovski heeft minder geluk. Mazovski wordt opgepakt en overlijdt enkele maanden later in de gevangenis.  

Christine Lavergne en Steffen Rittershaus worden...


Lezersrecensies (1)

Goed Thriller debuut

door: EMBV 1 like
De Taak van Robert Pollack is zijn debuut als thriller schrijver. Zeker een geslaagd debuut. Het is zeker geen doorsnee thriller, dit boek heeft meer. Het heet je welkom in de wereld van de diplomatie, spionage, intriges, geheimen, kortom alles voor een spannende thriller. Het boek speelt zich af...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook