Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het rijk der schaduwen

Na de vondst van een mysterieuze vaas reizen de Tempeljagers halsoverkop naar Mexico om de geest van maangodin Ixchel te vinden.

Maar de Tempeljagers zijn niet de enige die op zoek zijn naar Ixchel... De levensgevaarlijke Mentiri-leden zitten de vrienden op de hielen! Zij willen de vaas gebruiken om hun overleden bondgenoten terug te halen uit het Rijk der Schaduwen.

De tijd dringt tijdens deze spannende reis in het hart van Mexico. Gaat het de Tempeljagers lukken om de wereld te redden en de mysteries van de Maya's op te lossen?
Toon details

Recensies (5)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Het rijk der schaduwen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Het rijk der schaduwen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.