Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
De Wil van Adens Goden
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 3 3 0 2 0 1 0

De Wil van Adens Goden

4

Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 4
Fantasy & SF   Topics 0
De wereld waar Malderiks goden hem naartoe hebben gestuurd, lijkt in niets op wat zij hem hadden voorgespiegeld. Van de serafijnen is er geen spoor, en de vreemde bewoners zijn hun eigen geschiedenis vergeten. Niemand had op Malderiks komst zitten wachten, maar nu hij er is, weet iedereen precies hoe ze hem kunnen gebruiken.

De een wil hem inlijven in zijn woestijnsekte, de ander ziet hem als de profeet van een nieuwe religie. Nog anderen proberen hem voor de kar van de religieuze autoriteiten te spannen, of willen juist dat hij de gevestigde orde onderuithaalt. Alleen het schaduwmeisje Abeni is niet onder de indruk. Zij wijst Malderiks hulp schamper af en drukt hem met de neus op de manipulaties die hij niet wil zien.

In een wereld waar alles en iedereen hem vreemd is, dwingen strijdende belangen Malderik om partij te kiezen. Zijn enige zekerheid is dat een verkeerde keuze fataal zou zijn ...
+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
De Verloren Stammen van Aden (2)
Aantal pagina’s
324
Uitgeverij
Rimnosk
Eerste editie
27 juni 2022
Laatste editie
01 juli 2022
ISBN
9789083104904


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door F. P. G. Camerman
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De Wil van Adens Goden

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.