Advertentie
wildestilte-winn

De wilde stilte

18
Rank 123 Gelezen 20 Aan het lezen 7 Wil ik lezen 132 Favoriet 1 Recensies 1
Non-fictie Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

Voor Raynor en haar man Moth ligt het antwoord in de natuur. Sinds ze hun huis kwijtraakten en alleen met een rugzak en een tentje de bijna duizend kilometer aflegden van het Zoutpad, sinds ze maandenlang leefden aan de wilde en winderige kustlijn van Engeland, voelen de kliffen, de lucht en de rotsachtige bodem aan als hun thuis. Moth had een terminale diagnose, maar tegen elke medische verwachting in lijkt hij in de natuur te zijn opgeleefd. Zo ontdekken Raynor en Moth op de ruige strook tussen land en zee dat alles mogelijk is. Als ze uiteindelijk terugkomen in de bewoonde wereld, blijkt een dak boven je hoofd nog geen thuis. De terugkeer naar een normaal bestaan blijft moeilijk – totdat een ongelooflijk gebaar van iemand die hun verhaal heeft gelezen alles anders maakt. De kans nieuw leven te blazen in een prachtige, oude boerderij diep in de heuvels van Cornwall en het door landbouw verarmde land stukje bij beetje terug te geven aan de natuur, wordt hun redding. Het wordt het nieuwe pad dat zij volgen. De wilde stilte is een verhaal van hoop, en van een levenslange liefde die sterker is dan al het andere. Het is een even helder als fijnzinnig verhaal over de instinctieve verbinding tussen onze ziel en de natuur, en hoe belangrijk die is voor ons allemaal.

Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
280
Uitgeverij
Uitgeverij Balans B.V.
Laatste editie
02 juni 2020
ISBN
9789463821049 , 9789463821148
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Salustia
Rapporteer deze bijdrage

Lezerswaarderingen

5 4 4 12 3 2 2 0 1 0

Artikelen over De wilde stilte

  Meer artikelen

Hebban Newsroom

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Prachtig vervolg

door: Jeannie Bertens 1 like
Vorig jaar heb ik mogen genieten van Het zoutpad, het debuut van Raynor Winn en wat heb ik daarvan genoten! In Het zoutpad raakt het echtpaar Ray en Moth al hun bezittingen kwijt, ze worden dakloos en tot overmaat van ramp is Moth ook nog eens ongeneeslijk ziek. In plaats van bij de pakken neer te...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook