Advertentie
De wolventemmer

De wolventemmer

24
Gelezen 27 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 22 Favoriet 2 Recensies 4
Junior Lijsten 1   Topics 0

Als Runa met haar moeder en zus Isa bij haar oma in een bergdorpje logeert, komt Isa na een skitocht niet meer thuis. De politie lijkt weinig te doen dus gaat Runa zelf op onderzoek uit. Veel dorpelingen verdenken de wolven uit de omliggende bergen van Isa's vermissing, maar Runa is ervan overtuigd dat er iets anders aan de hand is. De wolven lijken haar juist iets te willen vertellen. Zouden zij meer weten over de verdwijning van Isa?

Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Moon
Laatste editie
03 november 2017
ISBN
9789048839506 , 9789048839513
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Marloes Hebban Recensent

De wolvenwereld is zo gek nog niet

door Marloes op 02-11-2017

‘Halfwolven hebben een gevoelig karakter. Ze zijn spiritueel en trouw, net als wolven. Het zijn geen praters, maar ze kunnen niet tegen alleen zijn.’ Wellicht is de wolf tegenwoordig wel het meest mysterieuze dier op de aarde. Barbara Jurgens grijpt haar kans, schrijft een spannend verhaal over wolven en debuteert vervolgens als kinderboekenschrijfster met het avontuurlijke De wolventemmer.    

...


Lezersrecensies (3)

Hallo, spiegel!

door: JasmineBloem 1 like
Prachtig boek, het is creatief, heel weinig saaie stukken en ik zie mezelf in Runa. Ze is helemaal anders dan haar zus en moeder. (niet dat ik een zus heb, ik ben gewoon wat anders)Ik kan niet wacht tot boek 2, ook al weet ik hoe moeilijk het is om boeken te schrijven. Kortom: WOW!

Pakt je vast en laat je niet meer los

door: SheilaV 1 like
Willen de wolven Runa iets vertellen? Wanneer Runa naar school fietst en valt, heeft ze het gevoel dat ze bekeken wordt. Als ze ziet wat het is, kan ze het niet geloven. Het is vast niet echt. Ze zou het graag uitzoeken, maar ze kan niet weer te laat komen. Ook al haat Runa haar school, ze moet...

Indrukwekkend

door: biebmiepje Judith 1 like
Wat is Runa een bijzondere hoofdpersoon! Naast dat ze een koppige puber van 14 is, is ze heel erg moedig, kan ze heel erg goed ruiken (wat soms goed van pas komt), heeft ze een hele bijzondere band met Rocco en de wolven én laat ze zich door niemand tegenhouden om haar zus terug te vinden en de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook