Het Reservaat
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 2 3 3 2 0 1 0

Het reservaat

6

Rank 817 Gelezen 9 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 1 Recensies 2
Young adult   Topics 0

De Nieuwe Tijd. Sunny woont in het oppermachtige Super City, waar de Happy Council ervoor zorgt dat iedereen happy en tevreden is. Maar als Sunny's oma op een dag zomaar verdwijnt, ontdekt ze dat niet alles is wat het lijkt.
Wanneer Sunny met de andere veertienjarigen deelneemt aan de Challenges, komt ze voor het eerst buiten de streng bewaakte grens van Super City. Ze raakt geïntrigeerd door de gevaarlijke wereld achter het hek: het Reservaat. Een uitgestrekt woud vol mysterie, waar ze een 'wilde' ontmoet die een onverklaarbare aantrekkingskracht op haar heeft. Vragen beginnen door Sunny's hoofd te spoken. Waar hoort ze eigenlijk thuis?

+


Genre
Young Adult
Fictie 13-15 jaar
Aantal pagina’s
304
Uitgeverij
Moon
Eerste editie
10 mei 2022
Laatste editie
10 mei 2022
ISBN
9789048863655 , 9789048863662


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Lissanne07 Hebban Recensent

Iedereen is happy in Super City, toch?

door: Lissanne07 1 like ebook

Zoek je iets soortgelijks aan De hongerspelen of Divergent, dan ben je bij Het reservaat van Barbara Jurgens aan het juiste adres. Dit futuristische boek geeft een compleet nieuwe draai aan een mogelijke toekomst waarin je tablets in je arm hebt en in een wereld woont waar je alleen maar gelukkig...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Het reservaat

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.