De ziel, de rugzak en de zwarte koningin
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

De ziel, de rugzak en de zwarte koningin

0

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
De roman 'De ziel, de rugzak en de zwarte koningin' is een verhaal waar Ingen Wagenaar vol humor en lichtheid de weg naar vrijheid en zelfverwerkelijking beschrijft. Ze verklankt een positief geluid dat gepaard gaat met een zoete boodschap.

Met de ziel in haar rugzak en in gezelschap van de zwarte koningin gaat de hoofdpersoon op stap. Ze ontmoet tal van rare snuiters en illustere personen die haar allemaal een stukje van de weg laten zien. Tijdens de reis vergaart ze kennis, wijsheid en liefde voor het menszijn en... voor het ‘eigen’ leven.

De ziel, de rugzak en de zwarte koningin' is de debuutroman van Ingen Wagenaar. Het is een pareltje vol humor en zonneschijn. Het verhaal laat je niet meer los tot je de laatste bladzijde hebt gelezen. Uiteindelijk gaat het maar om één ding. De liefde, de liefde, de liefde… mijn kind.

Ingen Wagenaar is een geboren verhalenverteller. Ze schrijft uit het hart: heart-triggers met een sprankelende boodschap voor volwassenen en kinderen. Met een achtergrond in de werelden van psychologie en recht geeft Ingen trainingen op het gebied van bewustwording en nieuw leiderschap. Zeer actueel voor deze tijd. En... daarbij schildert ze niet onverdienstelijk. Ze heeft drie zonen en woont in Breda.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
210
Uitgeverij
Uitgeverij Van Warven
Eerste editie
16 december 2020
Laatste editie
16 december 2020
ISBN
9789493175396


Boekinformatie wijzigenReacties op: De ziel, de rugzak en de zwarte koningin

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken