Advertentie
Dichtbij

Dichtbij

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Vijf jaar geleden verloor ze haar identiteit. Niets in haar leven was meer hoe het daarvoor was op het gebied van gezondheid, relatie en ‘werkend leven in de maatschappij’. Haar leven was gestript van alles wat daarvoor herkenbaar was.

Op het diepste punt aangekomen voelde ze een innerlijke richting om in stilte in de natuur te zijn. Uiteindelijk werden dit twee weken van dagelijkse bezoeken aan haar geliefde pier: waarin ze zich afstemde en telkens dezelfde vraag vanuit haar hart stelde.

“Wie ben ik? Wie ben ik nou echt? Wat kom ik hier doen?’

Bewust en in stilte, uitkijkend over het water en ‘los van de wereld’ voelde ze voor het eerst de woorden en de bezieling voor de eerste kernvertelling.

Ze schrijft kernvertellingen, gedichten vanuit verbinding: een samenspel tussen diep contact met haar ziel, de taal van het hart en het menszijn. Inspiratie dient zich aan vanuit... stilte, natuur en menselijke worstelingen.

Leunend en rustend in eenwording met leegte, weet Mariska Menheere wat haar kern vertellen wil. In ‘Dichtbij’ geeft ze deze kernvertellingen vrij.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
80
Uitgeverij
Uitgeverij Van Warven
Laatste editie
15 november 2019
ISBN
9789493175235
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,00
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic