Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Digitaal publiceren

Dit is de derde herziene en vooral uitgebreidere uitgave van Digitaal publiceren.

In het eerste deel wordt in zeven stappen uitgelegd hoe u zelf een e-boek maakt van al eerder uitgegeven werk of van nieuw te publiceren tekst, wanneer u kiest voor pdf of ePub, hoe u een e-boek maakt, hoe u met illustraties en fotos omgaat en hoe u verkoop en publiciteit regelt. Bovendien wordt uitgebreid ingegaan op de laatste ontwikkelingen van de zogenaamde verrijkte e-boeken, het `in the cloud lezen en welke nieuwe diensten diverse marktpartijen aanbieden.

In het tweede en derde deel komen onder andere aan bod: de App Store, iBookstore, Google Play, rechten, ISBN en beveiliging van bestanden.

Digitaal publiceren is onmisbaar voor iedereen die eigen werk wil uitgeven, maar zal ook voor menig uitgever veel nieuws bevatten. Bert Vegelien en Rian Visser van de digitale uitgeverij Books2download hebben er geen moeite mee om hun kennis en ervaring met iedereen te delen.
Toon details

Recensies (2)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Digitaal publiceren het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.

Reageren op Digitaal publiceren

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.