Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Dit is mijn huis
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Dit is mijn huis

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Willewete … dat zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een beetje verder. Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over het leven in het verleden en het leven nu. Op een speelse en spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.

Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 5 jaar over wonen in de wereld.

Wil je alles weten over wonen? In dit boek leer je meer over allerlei soorten huizen, van vroeger en nu, dichtbij en aan de andere kant van de wereld. Je leest ook hoe we huizen bouwen, welke kamers er zijn in een huis en hoe de dieren wonen. Wist jij trouwens dat je in een schoen kunt wonen? In dit boek vind je ook een knutselpagina, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.
+


Genre
Kind & Jeugd
Mens en maatschappij (<12 jaar)
Aantal pagina’s
24
Uitgeverij
Clavis bvba
Eerste editie
14 februari 2020
Laatste editie
14 februari 2020
ISBN
9789044836899


Boekinformatie wijzigenReacties op: Dit is mijn huis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken