Advertentie
Dode hoek

Dode hoek

5
Gelezen 5 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning Lijsten 1   Topics 0

Jason Duijvekater heeft altijd gedacht dat zijn tweelingzus is vermoord omdat ze op een ongelukkig moment op de verkeerde plaats was. Dan vindt hij jaren later een chantagebrief, die haar moord in een heel ander daglicht plaatst. Rechercheur Karsten Witteveen onderzoekt de moord op een jonge vrouw. Als haar vriendje een dag na haar begrafenis dood wordt gevonden zoekt het team naar een verband tussen de twee moorden. Welke rol speelt het ongeluk waarvan ze allebei jaren eerder getuige waren? En waarom duikt Jason Duijvekater steeds weer op bij zijn oud-schoolgenoten?

Ingrid Mulder (1971) is geboren en getogen in Valthermond. Op haar 19e jaar ging ze Rechten studeren in Groningen. Nu woont ze alweer jaren in Hoofddorp. Ze heeft bijna 10 jaar gewerkt als jurist bij het Openbaar ministerie, waar ze heeft meegewerkt aan vele rechtszaken. Naast haar huidige baan van juridisch deskundige runt ze een eigen tekstbureau. In 2009 was "De boogschutter" haar debuut. In 2010 verscheen haar tweede misdaadroman "Als de dag van toen". 

Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
Ellessy, Uitgeverij
Laatste editie
23 november 2016
ISBN
9789086603145
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Janneke Bouwman Hebban Recensent

Te sober uitgewerkte politieroman

door Janneke Bouwman op 31-03-2017

Ingrid Mulder (1971) is juriste, oorspronkelijk afkomstig van het Drentse platteland, nu met haar gezin woonachtig in Hoofddorp. Na een aantal jaren voor het Openbaar Ministerie te hebben gewerkt, is ze nu eigenaar van een tekstbureau 'om aan het schrijven te blijven, ook als er zich geen verhaal aandient' en auteur. Schrijven doet ze ook op de laptop maar het liefst nog handmatig, met een echte...


Lezersrecensies (1)

Dode hoek?

door: Marina67 1 like
In dit boek spelen Jason en Karsten de hoofdrollen. De hoofdstukken gaan wisselend over één van de twee. Jason is geschiedenisleraar. Zijn tweelingzus Kylie is jaren geleden vermoord.. Op een dag wordt er een andere vrouw, Ilona, vermoord. Zij lijkt een link met Kylie te hebben. Van zijn moeder...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook