Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Dok 69

Als zoon van een vrachtwagenchauffeur gaat Charlie regelmatig met zijn vader mee op reis. Eenmaal ‘volwassen’ wordt hij zelf chauffeur wat hij combineert met het werken in de horeca.
Charlie houdt van afwisseling, ook als het om vervoermiddelen, woningen, werkgevers en niet in de laatste plaats om vrouwen gaat. Als zijn leven begint te lijken op een aaneenschakeling van vergissingen, verliefdheden en ongelukken krijgt hij een telefoontje dat zijn leven op zijn kop zet.
Het verhaal van Charlie is luchtig geschreven, laat je glimlachen bij de bijzondere, soms bizarre ontmoetingen en gebeurtenissen die hem zijn overkomen of door hem zijn opgezocht. Los van zijn reizen wordt tussen de regels door ook zijn levensreis duidelijk.
Geïnspireerd door haar relatie met een chauffeur en de reizen op de vrachtwagen die ze zelf heeft meegemaakt met daarnaast gevoel voor de tijdsgeest waarin de gebeurtenissen hebben plaatsgevonden, heeft Els Visser een zo eerlijk mogelijke schets willen maken van het leven van een ‘deeltijd’ chauffeur, alias bartender en dj.

Toon details

Recensies (5)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Dok 69 het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!

Reageren op Dok 69

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.