Advertentie
Dolfi en Wolfi en het zeemonster deel 10

Dolfi en Wolfi en het zeemonster deel 10

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
‘Dolfi, Wolfi en het zeemonster’ is het tiende deel in de serie ‘De spannende avonturen met Dolfi’ van J.F. van der Poel. Is Dolfi wel veilig in het water met het zeemonster?
Het is al lang niet pluis op zee. De vissers klagen bij Andy's vader, die bij de politie te water werkt. Ze raken veel vis kwijt. Hun netten worden 's nachts de zee ingetrokken door een groot, zwart beest. Ze weten niet goed wat het is en zijn behoorlijk geschrokken. Andy en Mirja zijn bang als ze het verhaal over het zeemonster horen. Zouden ze nu nog wel met hun twee vriendjes, Dolfi en Wolfi, de zee op gaan? Maar ze zijn best nieuwsgierig naar het mysterieuze beest. Zou het een haai zijn? Als ze gaan zwemmen bij hun eilandje ontdekt Dolfi iets. Ze varen achter hem aan en vinden kapotte vissersnetten. Andy besluit in zee te duiken. Onder water ziet hij iets heel vreemds. In de diepte ligt een donker ding met twee grote klauwen…
J.F. van der Poel kan spannend vertellen. Hij heeft al een groot aantal kinderboeken en romans geschreven. Voor zijn gehele oeuvre werd de schrijver in 2013 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. ‘Dolfi en de dolfijnjagers’ is het tweede deel in de populaire serie ‘De spannende avonturen met Dolfi’. Lees ze allemaal.
Genre
Kind & Jeugd
Uitgeverij
KokBoekencentrum Jeugd
Laatste editie
31 mei 2019
ISBN
9789088653759
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 5,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic