Advertentie

Doodzonde

34

Gelezen 34 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 59 Favoriet 4 Recensies 19
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 6   Topics 0   Leesclub
Johan Ruisbeek, deelnemer aan een bijzonder sportevenement in Drenthe, wordt op de top van de VAM-berg in Wijster met een even bijzonder wapen vermoord. Rechercheur Tom Wessels van het Team Zware Misdaden ontdekt dat het slachtoffer door een oude zakenpartner met de dood is bedreigd en trekt alles uit de kast om de verdachte tot een bekentenis te dwingen. Maar dan blijkt dat het slachtoffer een ‘zondig’ dubbelleven leidde en stuit Wessels op twee verdachten die hem wel heel erg na staan. Toch zet Wessels door waarbij hij zijn beste vriend Andries Geesink naar de rand van de afgrond drijft. En terwijl Andries voor zijn leven vecht, jaagt Wessels op de moordenaar die nog niet klaar is…

Doodzonde is het eerste deel in de reeks over rechercheur Tom Wessels. Tieme Woldman schreef eerder Moord in het Mantingerveld en weet op boeiende wijze de lezer tot op het laatst in spanning te houden.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Detective
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Koninklijke Van Gorcum b.v.
Eerste editie
01 april 2019
Laatste editie
05 april 2019
ISBN
9789023256588 , 9789023256595


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (19)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Doodzonde

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.