Cover Drakenbloed_Pepper Kay
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 9 3 4 2 1 1 1

Drakenbloed

19

Gelezen 20 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 41 Favoriet 0 Recensies 7
Fantasy & SF Artikelen 1   Topics 0

"Het bloed van de draak is heet als vuur en dringt via de snee die de nagel heeft veroorzaakt Tessa's lichaam binnen. Ze voelt hoe het vuur zich als een koortsaanval door haar hele lijf verspreidt."

De confrontatie met de draak vormt het begin van een reeks gebeurtenissen waar Tessa geen invloed op heeft. Ze komt terecht in een andere wereld. Een wereld met magie. De mensen die ze daar ontmoet, proberen haar een taak op te dringen. Iets waar Tessa niets van wil weten. Het enige wat zij wil, is naar huis om haar leven als archeologe weer op te pakken.

Gaandeweg wordt het Tessa echter duidelijk dat ze geen keus heeft. Er is geen weg terug. Ze wordt in een bepaalde richting gedwongen en zal de strijd moeten aangaan. Een strijd op leven en dood.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Aantal pagina’s
254
Uitgeverij
Books of Fantasy
Eerste editie
26 juli 2014
Laatste editie
26 juli 2014
ISBN
9789460860539 , 9789492221254


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Keuze van de redactie

Drakerige magie

1 like

Tessa Lehman is archeologe en maakt deel uit van een selecte groep wetenschappers die onderzoek doet naar de piramide van Cheops. Bij een onderzoek in een gang ontdekt ze een afbeelding van een draak. Bij aanraking van het hoofd van de draak valt de verbinding met de buitenwereld weg en tot haar...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Drakenbloed

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.