Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Driving Miss Norma
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 15 4 11 3 11 2 1 1 0

Driving Miss Norma

38

Gelezen 42 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 22 Favoriet 2 Recensies 5
Non-fictie Lijsten 1 Spots 8   Topics 0

Als bij Miss Norma op haar 90e kanker wordt vastgesteld - kort na de dood van haar man, met wie ze 67 jaar samen was - besluit ze zich niet te laten opereren, bestralen of een chemo te ondergaan. 'Ik ben 90, ik ga op pad!' En zo begint ze aan een reis door Amerika in een camper, met haar zoon Tim, zijn vrouw Ramie en hun poedel Ringo... Al staat ze oog in oog met de dood zegt deze kleine, stille vrouw luidkeels 'ja' tegen het leven, en ze rolt van het ene avontuur in het andere: ze eet voor het eerst van haar leven oesters, hangt aan een zip-line, maakt een ballonvaart en gebruikt (medicinale) cannabis. Miss Norma verandert van een verdrietige, kalme en zieke dame in een blije, spontane en sterke vrouw, die bovendien praat over onderwerpen die eerst taboe waren! Norma, Tim en Ramie leren elkaar ontzettend goed kennen en onderweg ontmoeten ze zo veel vriendelijke mensen dat begrippen als 'thuis', 'familie' en 'vriendschap' voor hen een heel andere lading krijgen.

+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
27 juni 2017
Laatste editie
27 juni 2017
ISBN
9789402727005 , 9789402752700
Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Driving Miss Norma

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.