Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Duizend & ik
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 10 4 7 3 8 2 1 1 0

Duizend & ik

26

Rank 16 Gelezen 28 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 60 Favoriet 1 Recensies 4
Young adult   Topics 0

Als ik voor mijn raam uitkijk over de spierwitte betonnen torens van Surdus, denk ik altijd aan jou. Het moment dat jij je gezicht oprichtte en omhoog keek naar de zon, en toen – een seconde misschien maar – recht in mijn ogen. Het moment dat er tussen alle anderen die allemaal precies hetzelfde waren en die nooit recht in mijn ogen keken, iemand was zoals ik.

Voor Acht is elke dag hetzelfde: opstaan, naar de Promenade, waar de Principes onophoudelijk uit de speakers galmen, met de trein naar de Terminal, zinloze opdrachten uitvoeren, en weer terug naar haar cel in de woontoren. Tot dat ene moment. Het brengt haar aan het wankelen. Want wie afwijkt, wordt beëindigd, maar voor Acht is er eigenlijk geen weg meer terug.

Gouden-Griffelwinnaar Yorick Goldewijk verrast totaal met dit prachtige verhaal over vrijheid en de drang om jezelf te kunnen zijn, ook al betaal je daarvoor misschien wel de hoogste prijs.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Aantal pagina’s
200
Uitgeverij
Ploegsma
Eerste editie
08 maart 2023
Laatste editie
08 maart 2023
ISBN
9789021684086 , 9789021684499


Boekinformatie wijzigen


Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Duizend & ik

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.