Dwaze dates of echte liefde
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 9 3 4 2 2 1 0

Dwaze dates of echte liefde

19

Gelezen 19 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 22 Favoriet 1 Recensies 7
Feelgood Artikelen 3   Topics 0
Lieke, een 28 jarige tekstschrijfster bij een vrouwenblad, moet een nieuwe start maken na de verbroken relatie met haar vriend Mark. Haar vriendinnen Andrea (de naïeve katten- en kindervriend) en Natasha (de mannenvreter) proberen haar te helpen. Gedrieën stappen ze middenin de soms hilarische wereld van versieren en versierd worden.

Terwijl Lieke wegwijs probeert te worden in een doolhof van daten, mannen en seks, worstelt ze met haar positie op haar werk. Ze krijgt de kans van haar leven, maar die kan ze pas waar maken als ze onder ogen ziet wat ze mist. De positie in haar waterpoloteam staat onder druk, evenals de relatie met haar ouders.

Lieke gaat op zoek naar antwoorden die allesbepalend zijn en moet heel wat kikkers kussen om te ontdekken wie er bij haar past... en wat ze wil in het leven en de liefde.

Dwaze dates of echte liefde: een roman met een lach en een traan over grote liefdes, vriendschap en ambitie die je doet meeleven met de sympathieke heldin. Herkenbaar, romantisch en een beetje stout.
+


Genre
Feelgood , Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Zilverspoor
Eerste editie
18 februari 2014
Laatste editie
19 februari 2014
ISBN
9789490767433 , 9789463084215


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Keuze van de redactie

Ervaar de datingfase opnieuw

door: Diana Mom 1 like

Dwaze dates of echte liefde, een titel die nieuwsgierig maakt. En dat niet alleen, het boek valt op. Rode kaft, harten vrouw op de voorzijde en een titel die ervoor zorgt dat je het boek sowieso even oppakt. Heeft Krista van der Hulst hiermee een goed debuut geschreven? Hebban Chicklit zocht het...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Dwaze dates of echte liefde

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken