Typische Amerikaanse klassiekers met Franse flair
Een wonderlijke reis door de Amerikaanse keuken, gezien door de bril van een Amerikaanse in Parijs. Carrie Solomon is afkomstig van de Midwest, maar leeft en werkt al meer dan tien jaar in Parijs. Carrie is gepassioneerd door eten en koken en bereidt de lekkerste Amerikaanse gerechten voor haar familie en vrienden. In 80 recepten geeft ze haar visie op de Amerikaanse keuken: natuurlijk met burgers, sandwiches en hot-dogs, maar ook met traditionele regionale gerechten zoals broccolisoep met bier en cheddar, clam chowder, gefrituurde kip van het Zuiden en cheesecake van New York.
Een wonderlijke reis door de Amerikaanse keuken, gezien door de bril van een Amerikaanse in Parijs. Carrie Solomon is afkomstig van de Midwest, maar leeft en werkt al meer dan tien jaar in Parijs. Carrie is gepassioneerd door eten en koken en bereidt de lekkerste Amerikaanse gerechten voor haar familie en vrienden. In 80 recepten geeft ze haar visie op de Amerikaanse keuken: natuurlijk met burgers, sandwiches en hot-dogs, maar ook met traditionele regionale gerechten zoals broccolisoep met bier en cheddar, clam chowder, gefrituurde kip van het Zuiden en cheesecake van New York.