Advertentie
Een droomscenario

Een droomscenario

6
Rank 3687 Gelezen 6 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 14 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Liefde in de spotlights. Showbizz en echte liefde gaan niet samen... toch? Zon, ruimte, rust... Meer heeft Nadine niet nodig. Ze vindt het dan ook prima dat haar Franse chambre d'hôte niet wordt overspoeld door toeristen. Wanneer ze een boeking binnenkrijgt van een schrijver die de hele zomer wil werken aan zijn roman, lijkt dit de ideale gast te zijn. Totdat ze ontdekt wie de 'schrijver' is... De beroemde en o zo sexy soapacteur Daniel Waldorf!

Zon, ruimte, rust... Meer heeft Daniel niet nodig. Hier in Frankrijk kent niemand hem en kan hij zich helemaal richten op het schrijven van zijn bestseller - volgens zijn agent, Patty, dé kans om als acteur echt serieus genomen te worden. Al snel blijkt hij niet voor het schrijverschap in de wieg gelegd; hij krijgt geen letter op papier! Maar dan vindt hij onverwacht inspiratie... en wel bij de beeldschone Nadine. Terwijl Daniel hoofdstuk na hoofdstuk schrijft, bloeit er iets moois op tussen Nadine en hem. Tot ze zijn roman leest en de heldin haar wel héél bekend voorkomt...

Genre
Romantiek
Romantiek
Serie
Liefde in de spotlights (1)
Aantal pagina’s
268
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
10 maart 2020
ISBN
9789402544923
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Insoon
Rapporteer deze bijdrage

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic