Advertentie

Liefde in de spotlights

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0

Showbizz en echte liefde gaan niet samen… toch?
(1) EEN DROOMSCENARIO
Zon, ruimte, rust… Meer heeft Nadine niet nodig. Ze vindt het dan ook prima dat haar Franse chambre d’hôte niet wordt overspoeld door toeristen. Wanneer ze een boeking binnenkrijgt van een schrijver die de hele zomer wil werken aan zijn roman, lijkt dit de ideale gast te zijn. Totdat ze ontdekt wie de ‘schrijver’ is… De beroemde en o zo sexy soapacteur Daniel Waldorf!
Zon, ruimte, rust… Meer heeft Daniel niet nodig. Hier in Frankrijk kent niemand hem en kan hij zich helemaal richten op het schrijven van zijn bestseller - volgens zijn agent, Patty, dé kans om als acteur echt serieus genomen te worden. Al snel blijkt hij niet voor het schrijverschap in de wieg gelegd; hij krijgt geen letter op papier! Maar dan vindt hij onverwacht inspiratie… en wel bij de beeldschone Nadine.
Terwijl Daniel hoofdstuk na hoofdstuk schrijft, bloeit er iets moois op tussen Nadine en hem. Tot ze zijn roman leest en de heldin haar wel héél bekend voorkomt…
(2) VERLIEFD VOOR DE SHOW
Redacteur voor een online shownieuwspagina? Na negen jaar horoscopen schrijven bij een regionale krant lijkt dit Anne de ideale baan. Dan moet ze alleen wel laten zien dat ze hier talent voor heeft. Wanneer haar vriendin Patty zich opgeeft voor een datingshow, krijgt Anne een idee: ze gaat stiekem verslag doen van hoe het er achter de schermen aan toegaat. Er dient zich alleen een probleem aan: ze valt als een blok voor consultatiebureauarts Robert, de man die aan Patty is gekoppeld!
Van Robert hoefde het niet zo nodig, maar hij heeft zich door zijn zus laten overhalen om mee te doen aan Blind Data. En echt, Patty is bijzonder leuk, maar hij vóélt het gewoon niet bij haar. Dat is wel anders bij de knappe Anne, die hij tijdens zijn spreekuur heeft ontmoet. Met háár zou hij veel liever op date willen naar Parijs of Curaçao. Maar hij mag niet toegeven aan de verleiding; dat is vragen om problemen!
(3) KUS ACHTER DE SCHERMEN
Eindelijk heeft Luna de baan van haar dromen: haar eigen talkshow. Een verademing, na jaren modellenwerk en oppervlakkige presentatieklussen. Dan krijgt ze te horen dat haar show moet stoppen. Weg droombaan! Gelukkig krijgt ze meteen iets nieuws aangeboden, maar of ze daar blij mee moet zijn? Ze moet namelijk gaan samenwerken met Martin van der Horst, de cameraman from hell! Van hem krijgt ze echt de kriebels...
Martin is even klaar met televisieproducties, helemaal na het debacle met de datingshow Blind Data. Dus wanneer hij een aanbod krijgt voor een nieuw tv-programma, wil hij dat eigenlijk weigeren. Tot hij hoort met wie hij het mag gaan maken: de prachtige Luna Croonen. Wekenlang samen met haar op pad, dat lijkt hem bepaald geen straf! Alleen, bij haar in de buurt lijkt hij steevast te veranderen in een arrogante, botte hork. Hoe zorgt hij ervoor dat haar afkeer van hem omslaat in begeerte?
Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Eerste editie
04 mei 2021
Laatste editie
04 mei 2021
ISBN
9789402551563


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Liefde in de spotlights

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken