Advertentie
Verliefd voor de show

Verliefd voor de show

0
Rank 7933 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Showbizz en echte liefde gaan niet samen… toch?
 
Redacteur voor een online shownieuwspagina? Na negen jaar horoscopen schrijven bij een regionale krant lijkt dit Anne de ideale baan. Dan moet ze alleen wel laten zien dat ze hier talent voor heeft. Wanneer haar vriendin Patty zich opgeeft voor een datingshow, krijgt Anne een idee: ze gaat stiekem verslag doen van hoe het er achter de schermen aan toegaat. Er dient zich alleen een probleem aan: ze valt als een blok voor consultatiebureauarts Robert, de man die aan Patty is gekoppeld!
 
Van Robert hoefde het niet zo nodig, maar hij heeft zich door zijn zus laten overhalen om mee te doen aan Blind Data. En echt, Patty is bijzonder leuk, maar hij vóélt het gewoon niet bij haar. Dat is wel anders bij de knappe Anne, die hij tijdens zijn spreekuur heeft ontmoet. Met háár zou hij veel liever op date willen naar Parijs of Curaçao. Maar hij mag niet toegeven aan de verleiding; dat is vragen om problemen!
 
Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
06 oktober 2020
ISBN
9789402548365
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic