Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Een gek drankje
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 4 3 3 2 0 1 0

Een gek drankje

10

Gelezen 11 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Junior Lijsten 1   Topics 0

De AVI-boeken over het ruimtewezen Blitz van Rian Visser en Lars Deltrap zijn mateloos populair bij beginnende en dyslectische lezers. Ook in ‘Blitz 7 – Een gek drankje’ is een lettertype gebruikt dat voor iedereen makkelijk leesbaar is, om zelf te leren in een wereld vol raketten. Blitz is ziek. Hij ziet geel en kan alleen maar op bed liggen. Het vogeltje Priet wil hem beter maken en gaat op zoek naar hulp. Priet komt terecht op de bol van Flutsie, die een drankje voor Blitz maakt. Het drankje werkt, maar heeft ook een nare bijwerking: Blitz wordt niet alleen beter, maar ook heel klein! Hoe gaan ze dat oplossen? Naar Flutsie gaan durft Blitz niet. Hij springt op de rug van Priet en samen vliegen ze naar de aarde, waar Rob en Moes wonen. Zouden zij hem kunnen helpen?

+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 7-9 jaar
Aantal pagina’s
184
Uitgeverij
Gottmer
Eerste editie
25 augustus 2021
Laatste editie
25 augustus 2021
ISBN
9789025775230 , 9789025775247


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een gek drankje

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken