Een hoorbaar handschrift

Als bewonderaar van het werk van schilder, dichter en graficus Rob Komen, is het een voorrecht iets te mogen zeggen over de nu van hem verschenen dichtbundel. Steeds opnieuw ervaar ik de intense sfeer, de atmosfeer en zijn integere benadering van de onderwerpen in zijn beeldend werk.
Rob Komen bezit de kracht om, naast zijn andere kunstuitingen, op een indrukwekkende manier zijn gevoelens en gedachten in dichtregels om te zetten.
In de gedichten over een landschap, een seizoen, een stad, een straat en een afscheid, ontmoet ik een zelfde diepgang als in zijn beeldend werk, waarmee hij uiting geeft aan zijn emoties.

Jan van Wijk
Componist
Lid van KunstCentrumBergen
Bestuurslid van het Adriaan Roland Holstfonds

Kijk voor meer informatie op www.robkomen.nl
Toon details

Schrijf een recensie

Is Een hoorbaar handschrift het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Een hoorbaar handschrift