Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een ijskoude moord

Het thema ‘Een ijskoude moord’ zorgde voor een mooi uitgangspunt in de schrijfwedstrijd van De Hermes Thriller Award 2022. Met als gevolg: een spannende bundel met de als beste geselecteerde inzendingen.

Thrillers in een notendop zijn gebundeld in dit boek. De anonieme beoordeling was in handen van een kundige jury, samengesteld uit auteurs en redacteuren.

Tijdens De Hermes Thriller Award 2022, gehouden op 8 oktober 2022 in Ermelo, is de grote winnaar bekend gemaakt, die de titel: ‘Winnaar van De Hermes Thriller Award 2022’ mag voeren. Op deze datum is ook de winnaar van de schrijfwedstrijd onthuld.

Deze bundel is verkrijgbaar als boek, e-boek en als luisterboek. De royalty’s worden overgemaakt aan Villa Pardoes, waar men zich inzet om ernstig zieke kinderen en hun familie een onvergetelijke week te bezorgen.

Scherp alvast uw pen voor deze jaarlijks terugkomende prijs voor het beste gewaardeerde spannende boek en het meest huiveringwekkende verhaal in de Hermes schrijfwedstrijd.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Een ijskoude moord het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Een ijskoude moord

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.