Advertentie

Een leven op onze planeet

43

Rank 1317 Gelezen 47 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 61 Favoriet 3 Recensies 6
Non-fictie Artikelen 2 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

In dit nieuwe autobiografische boek van Sir David Attenborough (Life, Planet Earth, Blue Planet) neemt de filmmaker je mee in zijn wereld – en de planeet van ons allemaal. Voor het eerst beschrijft hij op geheel eigen wijze de belangrijkste momenten in zijn leven als bioloog. Hoe hij oog in oog stond met wilde dieren en zijn leven wijdde aan het vastleggen van de natuur in al haar schoonheid en diversiteit. Ook vertelt Attenborough over de verwoestende veranderingen die hij in al zijn jaren met eigen ogen heeft gezien. Een actueel boek met dringende, maar hoopvolle boodschappen voor de toekomst. Kijk door de ogen van de man die de natuur een stem gaf.

+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
01 oktober 2020
Laatste editie
01 oktober 2020
ISBN
9789024592074


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (6)

Keuze van de redactie
Eeke Hebban Recensent

Kunnen we het tij nog keren?

door: Eeke 1 like

David Attenborough werd zeer beroemd met onder andere zijn televisieseries Life, One Planet, en Blue Planet. Met Een leven op onze planeet krijgen we informatie over de stand van zaken van onze prachtige natuur en planeet via tekst aangereikt. Een beargumenteerd, onderbouwd en toch wel somber...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een leven op onze planeet

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken