Advertentie

Eén.

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
De zon komt op en je beseft dat er maar één is van ons.

Achter de alledaagse werkelijkheid zoals die wij waarnemen gaat een hele andere wereld schuil. Een wereld die niet bestaat uit allemaal losse onderdelen en die uiteindelijk uiteenvalt, maar juist een wereld waar alles voortdurend fris en nieuw is. Het is een wereld waar alles zo intens met elkaar verbonden is, dat niets meer losstaat of alleen is. Het is een wereld waar alles Eén is met elkaar en waar liefde, of mededogen, de bindende factor is. Deze eenheid is jouw natuurlijke staat. Iets anders kun je niet zijn, en toch ben jij er je hele leven naar op zoek.

Geïnspireerd door de 14e eeuwse Tibetaanse tekst ‘het Juwelenschip’, laat Rob de Jong, geboren in de 20ste eeuw in Brabant, je niet alleen zien hoe ook jij deze eenheid heel bewust kan ervaren, maar ook dat jij nooit alleen bent en dat jij goed genoeg bent. En dan blijkt dat alles precies op zijn plaats is.

Eén volmaakt, twee volmaakt, alles volmaakt.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
120
Uitgeverij
Sonopo.nl
Eerste editie
11 juni 2021
Laatste editie
11 juni 2021
ISBN
9789090344904


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Eén.

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken