Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Zomer zonder slaap
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 37 4 90 3 62 2 17 1 6
VN:

Een zomer zonder slaap

212

Gelezen 220 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 71 Favoriet 8 Recensies 23
Thrillers & Spanning Artikelen 12 Lijsten 4 Spots 1   Topics 0

Blaashoek is een vredig dorp, waar de seizoenen vloeiend in elkaar overgaan en de mensen in saamhorigheid bij elkaar wonen. Waaien doet het er wel, en daarom worden er grote windmolens geplaatst. De energieopwekkers worden verwelkomd met een groot feest, en aanvankelijk lijken ze ook alleen maar voordelen op te leveren. Tot slager Herman Bracke de slaap niet meer kan vatten door een geluid, een irritante brom die alleen hij hoort en die afkomstig is van de molens. Zijn slapeloosheid verergert en veroorzaakt een serie gebeurtenissen die bijna alle bewoners van Blaashoek kapotmaken. Achter het leven van alledag blijken heftige emoties schuil te gaan.

Wat begint als een rustig opgebouwd verhaal over een groep dorpsbewoners, verandert in handen van wonderstilist Bram Dehouck in een bloedstollende reeks gebeurtenissen.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Uitgeverij
De Geus Spanning
Eerste editie
01 mei 2013
Laatste editie
01 mei 2013
ISBN
9789044518368 , 9789044519976 , 9789044526448
Boekinformatie wijzigen


Recensies (23)

Keuze van de redactie
Sander (Hebban Crew) Hebban Crew

De personages zijn alledaags, en toch onvergetelijk

door: Sander (Hebban Crew) 1 like

Bram Dehouck had in 2010 de primeur: hij won als eerste auteur “de dubbel”. Voor De minzame moordenaar nam hij de Gouden Strop voor de beste Nederlandstalige misdaadroman én de Schaduwprijs voor het beste debuut in ontvangst. Niet alleen was er een hoop commotie over de toekenning van twee...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een zomer zonder slaap

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken