Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Eerste hulp bij poëzie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Eerste hulp bij poëzie

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 12 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Ellen Deckwitz zet zich al jaren onvermoeibaar in voor de poëzie – op het podium, in het klaslokaal en in de krantenkolommen. Deze omnibus bevat de boeken Olijven moet je leren lezen en Dit gaat niet over grasmaaien. Poëzie is moeilijk, raadselachtig, vaag, en kan werkelijk alles betekenen – het zijn maar enkele van de veel gemopperde gemeenplaatsen, die Ellen Deckwitz geduldig en met verve ontkracht. Of je nu een geoefende lezer bent of je eerste schreden in de wondere wereld van de poëzie zet, dit boek mag niet ontbreken op je nachtkastje.
Ellen Deckwitz debuteerde in 2012 met De steen vreest mij, waarvoor ze de C. Buddingh’-prijs won. Ze schrijft columns voor NRC en De Morgen, over het leven, en uiteraard over poëzie. Haar bundel Hogere natuurkunde (2019) werd genomineerd voor De Grote Poëzieprijs. In 2022 won zij 'De Johnny'.
+


Genre
Poëzie
Poezie
Aantal pagina’s
292
Uitgeverij
Uitgeverij Pluim
Eerste editie
28 november 2022
Laatste editie
28 november 2022
ISBN
9789493304277


Boekinformatie wijzigenReacties op: Eerste hulp bij poëzie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken