Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Egyptisch Blauw

Tijdens een avondje stappen ontmoet de schuchtere Jovanny in Club Spirit een op het oog hechte vriendenclub. Het klikt meteen, maar hij ervaart al snel dat zijn nieuwe vrienden er een verborgen agenda op nahouden. Hij wordt achtervolgd door de mysterieuze Melissa. Zij heeft een steeds terugkerende nachtmerrie waarin Jovanny één van haar familieleden vermoordt. En wanneer Jovanny bovendien ontdekt dat zijn ouders een verschrikkelijk geheim met zich meedragen, stort zijn wereld in. Paniek, radeloosheid en verdriet volgen elkaar in snel tempo op wanneer ook nog eens de liefde van zijn leven op een brutale manier wordt vermoord.
Toon details

Recensies (49)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Egyptisch Blauw het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Egyptisch Blauw

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.