Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Evan
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 13 4 17 3 2 2 0 1 0

Evan

32

Rank 163 Gelezen 41 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 32 Favoriet 0 Recensies 3
Feelgood   Topics 0
Deel 2 in de serie Bishop Brothers van bestsellerauteur Kennedy Fox!

In plaats van op de familieranch te werken, is Evan een andere weg ingeslagen. Hij is SEH-arts en hij is goed met zijn handen – in meer dan één opzicht – en superslim. Een relatie is nooit een topprioriteit geweest en door zijn tragische verleden blijft hij liever op afstand. Hij besluit een wilde nacht te beleven en slaat op de bruiloft van zijn broer een mysterieus meisje aan de haak dat hij nooit meer hoeft te zien, wat perfect is voor deze zelfverklaarde eeuwige vrijgezel.

Emily Bell is een stadsmeisje pur sang, maar is vastbesloten los te komen van haar familie en verleden. Ze wil op eigen kracht naam maken in de medische wereld. Wanneer ze als plus-one naar een bruiloft gaat, ontmoet ze de ultieme verleider met zijn zuidelijke charme, rommelige blonde haar en onweerstaanbare sexappeal.

Ze willen hetzelfde – één nacht van passie en dan gaan ze ieder hun eigen weg. Geen geknuffel achteraf. Geen telefoontjes de volgende dag. Geen ongemakkelijk afscheid. Jammer dat het universum andere plannen heeft – die duidelijk zullen worden als ze zich maandagmorgen op het werk melden.
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
April Books
Eerste editie
09 december 2022
Laatste editie
09 december 2022
ISBN
9789493297708 , 9789493297715


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Evan

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.